T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteit

Kaptein is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kaas- en boterproducten gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Onze doelstelling is altijd te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten door het leveren van producten van perfecte kwaliteit. Kwaliteit is daarom ook een kernwaarde van Kaptein.

ONZE WERKWIJZE

Bij speciaal geselecteerde leveranciers die voldoen aan al onze kwaliteitsstandaards, in het bijzonder de eisen van de EU-wetgeving 92/46 (Zuivel Richtlijn), kopen wij onze basisproducten in. Alle producten worden vervaardigd en geleverd volgens overeengekomen specificaties. De Europese Wet op voedingshygiëne(volgens EU Verordening 853/2004) wordt streng nageleefd gedurende alle stadia van het productieproces. Kaptein beschikt daarnaast over de volgende certificaten: BRC (British Retail Consortium), Proces certificering (Qlip), SKAL (certificaat van biologische productiemethode) en Halal. 

EIGEN LABORATORIUM

Ons eigen laboratorium onderzoekt dagelijks of de kwaliteit van onze producten voldoet aan onze hoge eisen. Onze producten worden altijd gecontroleerd op specificaties, gewicht, etikettering en houdbaarheid. Daarnaast onderzoekt een erkend onafhankelijk laboratorium ook de kwaliteit van onze producten.

Hieronder kunt u onze certificaten inzien:

   

BRC Kaptein Heiloo

BRC Kaptein PCF

IFS Kaptein PCF

 

 

         

Halal-Certificaat-2011    
HALAL Butter HALAL Cubes HALAL Kaptein PCF    
         
BIO certificaat Kaptein Heiloo        
BIO Kaptein Heiloo