T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marketing- en Communicatiemedewerker

 

Kaptein is een belangrijke speler in de wereld van kaas en boter. Vanuit onze splinternieuwe locatie in Heiloo, waar we erg trots op zijn, verpakken wij onze producten voor verschillende gerenommeerde klanten in binnen- en buitenland.

Onze markt groeit en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Marketing- en Communicatiemedewerker

voor 3 dagen per week.

 

De taken zijn:

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het marketingbeleid. Naast de huisstijl van Kaptein, waaronder onze eigen verpakkingen, verzorg je dit ook voor onze private-label klanten. Je levert input, maar zet dit ook om in concrete actie. Tevens coördineer je voor Kaptein de huisstijl bij (internationale) beurzen en ben je het aanspreekpunt hiervoor.

Daarnaast zorg je in deze functie voor meer bekendheid op social media, ook voor onze BtoB-klanten. Dit trek je naar een hoger plan en geeft daar vervolgens zelf invulling aan. Ook denk je proactief mee over nieuwe (online) marketing- en communicatieacties.

Tot slot is het schrijven van zakelijke teksten, onderhouden van onze website en interne communicatiemiddelen een onderdeel van je takenpakket.

Of te wel een hands-on functie waar je meedenkt over het beleid en deze ook zelf uitvoert. 

 

Wat zoeken wij:

Wij zoeken een collega met een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden. Je kan zelfstandig, met de juiste prioriteiten, je taken uitvoeren.

 

Spreekt dit je aan, heb je relevante opleiding en werkervaring? Graag ontvangen we je CV en motivatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.