Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gezond bedrijf met gezonde werknemers!

Kaptein is een vitaal bedrijf en dit weerspiegelt zich in alles wat wij doen; ook in de zorg voor gezonde werknemers. In totaal werken er bij Kaptein ruim 160 mensen verdeeld over drie locaties. Om te zorgen dat er optimale resultaten behaald worden, wordt er zoveel mogelijk gezorgd voor een gezonde werkomgeving. Dit is op verschillende manieren terug te zien op de werkvloer. Onder andere de inrichting van het nieuwe pand, gezonde voeding en stimuleren om goed te bewegen vallen bij Kaptein op.

Meubilair

Uit onderzoek  blijkt dat het variëren in werkhouding een positief effect heeft op mensen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Zo kwam naar voren dat het zorgt voor een toename van de werkprestatie, hogere concentratie bij het uitvoeren van werkzaamheden op de computer en een betere gezondheid. Daarom is er in Heiloo voor gekozen om in het nieuwe pand zit-sta bureaus aan te schaffen, waardoor zittend werk afgewisseld wordt met staand werk.

Fruit

Bij een gezonde leefstijl hoort goede voeding en natuurlijk is fruit daar een onderdeel van. Om deze gezonde keuze ook de eenvoudige keuze te maken, bieden we regelmatig fruit aan in de kantine. Twee keer in de week staan er kisten waaruit iedereen een lekker stuk fruit kan kiezen.

Sporten

We weten het allemaal: naast gezond eten en werken is het natuurlijk belangrijk om te bewegen. Hierin hebben bedrijven op het terrein waar Kaptein gevestigd is, de Boekelermeer, de krachten gebundeld. Elke donderdag vindt er een gratis sportactiviteit plaats onder begeleiding van twee professionele trainers van Alkmaar Sport. Beginner, gemiddeld of gevorderd, de activiteiten zijn voor elk niveau geschikt. Van bootcamp tot suppen, de organisatie probeert alles af te wisselen. Samen sporten is gezellig en door het gelijk na werktijd aan te bieden, meestal dicht bij het bedrijf, is het ook nog heel toegankelijk. Daarnaast zijn we bij Kaptein trots dat we ook een aantal echte fanatiekelingen hebben die meedoen aan de Dam tot Damloop. Voor het derde jaar op rij kunnen werknemers van Kaptein als team meedoen aan de run van 10 Engelse Mijl (16,09 km).

 Zo wordt er gestreefd naar een vitaal bedrijf met vitale medewerkers!