Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kwaliteit

Kaptein is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kaas- en boterproducten gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Onze doelstelling is altijd te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten door het leveren van producten van perfecte kwaliteit. Kwaliteit is daarom ook een kernwaarde van Kaptein.

ONZE WERKWIJZE

Onze basisproducten worden ingekocht bij speciaal geselecteerde leveranciers die voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden en Europese wetgeving (EU Verordening 853/2004). Alle producten worden vervaardigd en geleverd volgens overeengekomen specificaties. Kaptein beschikt daarnaast over de volgende certificaten: BRC (British Retail Consortium), Proces certificering (Qlip), SKAL (certificaat van biologische productiemethode) en Halal. 

EIGEN LABORATORIUM

Ons eigen laboratorium onderzoekt dagelijks of de kwaliteit van onze producten voldoet aan onze hoge eisen. Onze producten worden altijd gecontroleerd op specificaties, gewicht, etikettering en houdbaarheid. Daarnaast onderzoekt een erkend onafhankelijk laboratorium ook de kwaliteit van onze producten.

Hieronder kunt u onze certificaten inzien:

qlip 2018 oosthuizen

qlip 2018 oosthuizen   

BRC Kaptein Heiloo

BRC Kaptein PCF

IFS Kaptein PCF

Procescertificering

 

         

halal blokken    
HALAL Butter HALAL Cubes HALAL Kaptein PCF    
         
BIO certificaat Kaptein Heiloo Weidegang Kaptein Heiloo  halal blokken     
BIO Kaptein Heiloo Weidegang Heiloo  HALAL Kaptein CF10