Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Medewerker Intern Transport (Reachtruckchauffeur)

 

Voor ons magazijn in Heiloo zijn wij op zoek naar een medewerker Intern Transport (Reachtruck). Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van de (binnenkomende) goederen en verpakkingsmaterialen. De functie is fulltime waarbij je onderdeel uitmaakt van een hecht team.

 

Je taken zijn:

 De dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit;

- Het verzamelen en verplaatsen van goederen met behulp van een reachtruck

- Kwaliteitscontrole uitvoeren op de producten;

- Het laden en lossen van vrachtwagens.

 

Wat zoeken wij:

Je bent in het bezit van een reachtruckcertificaat en hebt ook recente ervaring in het rijden hierop. Kaptein is gevestigd in een nieuw pand op de Boekelermeer in Heiloo. We zijn erg zuinig op onze spullen en op elkaar, dus je werkt secuur en hebt oog voor een veilige werkomgeving.

 

Spreekt dit je aan? Graag ontvangen we je CV via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.