Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afzetmarkten

Kaptein levert haar assortiment poederkaas aan verschillende afzetmarkten. Hieronder staan ze beschreven.

Out-of-home

Kaptein levert kaas, boter, smeltkaas en poederkaas aan de out-of-home sector

Voor de out-of-home sector heeft Kaptein een ruim assortiment producten specifiek geschikt voor deze sector. De distributie van deze producten verloopt altijd via de groothandel. Kaptein onderscheidt zich door de diversiteit en compleetheid van haar assortiment kaas, boter, smeerkaas en poederkaas speciaal voor de out-of-home sector.

Binnen de productcategorie poederkaas, hebben wij bijvoorbeeld een strooibus en 1 kg zakken poederkaas. 

Groothandel

Kaptein levert met het assortiment kaas, boter, smeltkaas en poederkaas een zeer ruim assortiment aan de groothandel in Nederland en landen wereldwijd

Kaptein levert met het assortiment kaas, boter, smeltkaas en poederkaas een zeer ruim totaalassortiment aan de groothandel in Nederland en landen wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de specifieke behoeften en kunnen wij daar uitstekend op inspelen. Bij ons staat een juiste prijs/kwaliteitverhouding, flexibiliteit en partnerschap voorop. De verkoopafdeling van Kaptein onderhoudt nauwe contacten met de groothandel.

Kaptein ondersteunt de groothandel door het aanbieden van ondersteuning op marketingcommunicatie-gebied en beursdeelname in binnen- en buitenland. Bij Kaptein staat de wens van onze klant altijd centraal!

 

Retail

Kaptein heeft een passend assortiment kaas, boter, smeltkaas en poederkaas voor de retail

Voor de retail in binnen- en buitenland hebben wij binnen ons assortiment poederkaas, de 250 gram strooibus.

Industrie

Afgestemd op de behoeften van de industrie, levert Kaptein kaas, boter, smeltkaas en poederkaas producten die ervoor zorgen dat de verwerking door de industrie perfect verloopt

Afgestemd op de behoeften van de industrie, leveren wij poederkaas, die ervoor zorgt dat de verwerking door de industrie perfect verloopt. Denk hierbij aan bulkverpakkingen poederkaas 1 kg, 25 kg en 500 kg binbox.

Wij garanderen dat wij door goede voorbereiding, overleg en onderzoek altijd producten leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze afnemers.