Welkom! Kaptein gebruikt functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om u zo een optimale gebruikerservaring te bieden op onze website. Als u doorgaat op onze website stemt u in met het gebruik hiervan. 

T. (+) 31 251 66 48 00     F. (+) 31 251 66 48 10     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Smeltkaasverpakkingen

In onze kaasfabriek Kaptein PCF in Oosthuizen produceren we smeltkaas. Hieronder valt smeerkaas, rookkaas, blokkaas en industriële kaas voor alle mogelijke toepassingen voor de voedingsindustrie. Met meer dan 133 jaar kennis en ervaring is Kaptein PCF uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt.

Cups 15 gram

Kaptein verkoopt smeerkaas van Eysen in 20+ en 48+ cups 10 gram

Productinformatie

Smeerkaas van Eyssen verkopen we in cups van 15 gram, 20+ en 48+ verpakt in handige dispenser.

Cups 100 en 150 gram

Kaptein verkoopt Eyssen smeerkaas ook in 100 en 150 gram cup

Productinformatie

Gouday! smeerkaas is verkrijgbaar in 100 gram en 150 gram verpakking. Zowel in 20+ als in 48+. In diverse verschillende smaken zoals zwarte peper, sambal en komijn.


Rookkazen

Kaptein verkoopt Eyssen rookkazen

Productinformatie

De Eyssen rookkazen zijn verpakt in 200 gram, 500 gram, 2,72 kg, 2,85 kg en 5,5 kg. Zowel in paraffine als in vacuüm verpakt. Daarnaast zijn de rookkazen verkrijgbaar in diverse specialiteiten zoals naturel, tuinkruiden en zwarte peper.

Blokkazen

Kaptein verkoopt Eyssen blokkaas

Productinformatie

Kaptein blokkaas leveren wij in de volgende verpakkingen: 265 gram (1/2 LB), 1LBS, 2LBS, 4LBS en 2 kg. Daarnaast ook in verschillende soorten zoals rood en komijn.

bulkverpakking blokjes smeltkaas

Kaptein verkoopt Eyssen blokjes industriele kaas

Productinformatie

We verkopen blokjes industriële kaas in 1 kg zak voor alle mogelijke toepassingen voor de voedingsindustrie.

Blikken

Productinformatie

Dit is smeltkaas in blik van ons merk Kaptein. De voordelen van deze verpakking zijn de stootvastbaarheid en de lange houdbaarheid onder niet gekoelde omstandigheden.