Kwaliteit staat voorop

Toegevoegde waarde

Kaptein is specialist in het ontwikkelen van kaas- en boterproducten, gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediƫnten. Wij stellen ons als ambitie om ons altijd te blijven ontwikkelen, door nieuwsgierig te zijn en te blijven op het gebied van kaas en boter. Om zo te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten. Enerzijds door producten te leveren van hoge kwaliteit. Maar nog belangrijker door onze kennis en inzichten te delen met de klant en op een eerlijke, open manier te communiceren. Zo blijven wij onze klanten, onszelf en elkaar verrassen, inspireren en versterken.

De norm is onze standaard 

Grondstoffen kopen wij in bij de door ons geselecteerde leveranciers, die voldoen aan onze standaarden voor kwaliteit en Europese wetgeving. Alle producten worden vervaardigd en geleverd volgens overeengekomen specificaties. Kaptein beschikt over de volgende certificaten: BRCGS, Proces Certificering (Qlip), SKAL (certificaat van biologische productiemethode) en Halal.

Meten is weten

Onze kwaliteitsdienst onderzoekt dagelijks of de kwaliteit van onze producten voldoet aan onze hoge eisen. Alle producten worden bij ons altijd gecontroleerd op specificaties, gewicht, etikettering en houdbaarheid. Daarnaast onderzoekt een erkend, onafhankelijk laboratorium ook de kwaliteit van onze kaas- en boterproducten.