Klaar voor de toekomst

Durven te vernieuwen

Innovatie gaat over vernieuwing in de breedste zin van het woord. Het gaat over nieuwsgierig zijn en blijven, over kansen pakken en mogelijkheden zien, over durven proberen en soms gewoon doen. Innovatie is iets wat bij Kaptein gebeurt op allerlei vlakken. Op het gebied van productontwikkeling, duurzame verpakkingsmogelijkheden, zoals onze Echte Boter paperwrap verpakking, die 100% composteerbaar is. Maar ook bij onze productiefaciliteiten en op het gebied van markt- en klantinzichten.

Met oog voor je omgeving

Kaptein stelt zichzelf als ambitie zich altijd te blijven ontwikkelen, altijd nieuwsgierig te zijn. Nieuwe inzichten bieden, buiten de gebaande paden gaan, alternatieve mogelijkheden onderzoeken en futureproof vergezichten ontwikkelen. Dit doen we met de sinds 1936 opgebouwde kennis en ervaring gecombineerd met durf, innovatie en daadkracht zodat we klaar zijn voor de toekomst. Met als resultaat een futureproof Nederlandse kaas- en botercultuur die antwoord geeft op het duurzaamheidsvraagstuk van morgen. Zo staat ons dak vol met zonnepanelen en heeft Kaptein een Manager Duurzaamheid aangesteld, daar zijn we trots op.

En de toekomstige generatie

De jeugd heeft de toekomst. Daarom kiezen wij ervoor om elk jaar weer jonge sporters van verschillende sporten in de omgeving te sponsoren. Want bewegen is gezond en door met elkaar te sporten, kunnen kinderen zich op een positieve manier ontwikkelen en zo hun eigen kansen pakken. Dat zien we onder andere terug bij het Old Alkmaar Boardingtoernooi waar 400 jongens en meisjes samen als team voor het beste resultaat gaan.